top of page
  • Writer's pictureTelevision.ee

Liigume rohelise tuleviku suunas - jätkusuutlik videoproduktsioon


Mõtliku pilguga, keskkonnateadlikult ja jätkusuutlikkuse põhimõtteid järgides on Television.ee videoproduktsiooni tiim võtnud suuna rohelisema tuleviku suunas. Meie teekond kõige rohelisema ülekandejaamani Eestis on täis uuenduslikke ideid ja pühendumust.


Artiklile lisatud videos esitleb Rando Mere Television.ee tiimi teekonda ühe Eesti kõige keskkonnasõbralikuma ülekandejaama loomisel. Meil on sügav soov jätta maailm paremaks paigaks tulevastele põlvedele ning videos nähtav mõttealgatus on selle soovi peegeldus. Eriti hea meel on meil, et sel teekonnal on meile ka abiks samuti jätkusuutliku mõtteviisiga suurettevõte Glassdrive.



Elektrilised sõidukid - Television.ee edasiminek rohelises liikumises


Television.ee tiim ei ole ainult osa meediamaailmast, vaid me oleme ka osa loodusest. Enne igat otseülekannet või videoproduktsiooni laeme juba täna kaamerate akud ja muud seadmed omaenda päikesepaneelidest saadava energia abil. Oleme uhked, et suudame ülekannet teha liikumise pealt, kasutades selleks taastuvtoorainest toodetud kütuseid, kuid eesmärgid peavad olema suuremad. Me peame jõudma võimalikult väikese süsinikuheiteni oma tiimi tegemistest. Seetõttu on elektrilised sõidukid tulevik, millesse panustame täielikult. See konkreetne valge buss ei ole VEEL meie oma, kuid me saame tänu headele sõpradele seda testida, et näha, kas see oleks meile sobilik? Kui on, siis pole see lihtsalt elektrijõul sõitev buss, vaid samm meie keskkonnateadliku tuleviku suunas. See on buss, mis suudab läbida muljetavaldavad 300 kilomeetrit ühe laadimisega ja annab meile võimaluse viia meie teenused ka Eesti kaugematesse paikadesse, olles samas keskkonnasõbralik. See buss on 2x suurema sõiduulatusega, kui teised bussid, mis artikli kirjutamise hetkel turul on saadaval.


 
 
Mis on jätkusuutlik videoproduktsioon? Artikkel selgitab.

Taastuvenergia kasutamine - väikesed, kuid vajalikud võidud


Kõik meie teised ülekandejaama bussid, mis ei ole veel elektrilised, kasutavad samas vähemasti taastuvtoorainest valmistatud diiselkütust. See on meie vastus keskkonnaküsimustele, mis puudutab sisepõlemismootoreid kasutatavaid sõidukeid. Ka järelhaagisel generaatorid tarbivad samuti mainitud Neste My taastuvatest allikatest saadavat diiselkütust, et tagada võimalikult väike ökoloogiline jalajälg.


Kogu meie videoproduktsioon on suunatud minimaalsele keskkonnamõjule. Me ei ole suured sõnadega, vaid suured tegudega. Me ei püüdle mitte ainult tehnilise täiuslikkuse poole, vaid ka selle poole, et jätkusuutlikkus oleks meie tegemiste lahutamatu osa.




jätkusuutlik videoproduktsioon - Rando Mere selgitab, kuidas see võimalik on.

Jätkusuutlik videoproduktsioon - oluline, et olla osa säästlikust tulevikust


Rando Mere sõnadest kumab läbi Television.ee tiimi pühendumus ja eesmärk olla osa säästlikust tulevikust. Oleme siin näitamaks, et meedia ja keskkonnasõbralikkus saavad käia käsikäes ning et meie tegevused saavad olla inspireerivaks eeskujuks teistele.


Nagu Eesti rahvas on alati olnud tagasihoidlik ja praktiline, nii ka meie. Me ei otsi kiiret tunnustust, vaid soovime astuda kindlaid samme parema homse suunas. Television.ee tiim on pühendunud kõige rohelisema ülekandejaama loomisele Eestis, mitte ainult meie endi, vaid terve ühiskonna tuleviku jaoks. Usume, et jätkusuutlik videoproduktsioon on õige tee.




 

Kui vajad oma suuremast või väiksemast sündmusest otseülekannet või lihtsalt salvestust, et seda privaatselt levitada, siis võta meiega ühendust info@television.ee aadressil või tee päring kontaktivormi kaudu.

bottom of page