top of page
  • Writer's pictureTelevision.ee

Television.ee platvorm tutvustab uut teenust - Elutee TV


Oleme uhked, et saame täna teatada uue teenuse - Elutee TV - lansseerimisest.


Nüüd on võimalik igal vaatajal rännata tagasi või edasi mistahes oma eluetappi ja seda kõike kogeda.


"Elutee TV on platvorm, mis lubab inimestel avastada oma mineviku ja tuleviku erinevaid etappe. Oleme veendunud, et see teenus on paljudele meie vaatajatele väga huvitav ja unustamatu kogemus," ütles Television.ee tegevjuht Rando Mere.


Elutee TV tehnoloogiajuht Mait Peetsalu selgitas, et teenuse loomisel kasutati kõige kaasaegsemaid tehnoloogiaid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus. "Meie eesmärk oli pakkuda vaatajatele võimalust kogeda minevikku ja tulevikku nii autentselt kui võimalik. Kasutamiseks tuleb end vaid Smart ID kaudu autentida ning edasi toimub kõik automaagiliselt. Meie meeskond on pühendunud selle teenuse täiustamisele ja tagamaks, et kõik kasutajad saaksid kogeda ainulaadset ja elamuslikku ajareisi," ütles Peetsalu. "Varasemalt oleme keskendunud vaid oleviku ja mineviku edastamisele, ent tahame siiski olla tulevikku vaatav ettevõte ja mis võiks olla parem kui võimaldada seda meie klientidel vahetult kogeda?" lisas ta.


 
 

Kahe varase testija kogemuslugu:





Elutee TV teenus on nüüd saadaval Television.ee platvormil ja kõigil huvilistel on võimalik seda proovida tasuta 1. aprillil 2023.


 

Kui sind paelub ELUTEE TV või vajad oma suuremast või väiksemast sündmusest otseülekannet või lihtsalt salvestust, et seda privaatselt levitada, siis võta meiega ühendust info@television.ee aadressil või tee päring kontaktivormi kaudu.

bottom of page