top of page
  • Writer's pictureTelevision.ee

Kuidas muudab sport.television.ee spordiliigade ülekannete edastamist?


Me peame ju tunnistama fakti, et kui rahvuskoondiste mäng on huvitav ka reklaamiostjale, siis madalamate liigade mõõduvõtud on paraku ennekõike olulised sportlastele, nende lähematele sõpradele, sugulastele ja kohalikule kogukonnale. Ja selle tulemusena ongi paljud ülekanded, mis täna üle interneti kättesaadavad on, varasemalt jäänudki ainult neile nähtavaks, kes kohapeale said minna.


Revolutsioon spordiülekannete edastamises


Meil on hea meel, et 2020 aastast tegutsenud Eesti suurim spordiportaal sport.television.ee on olnud selle tendentsi muutmise eesotsas. Mitte üksi, vaid imelises koostöös alaliitudega ning Levira AS’iga, kes on paljudesse spordihallidesse paigaldanud robotkaamerad. Selle ühispingutuse tulemusel on ka madalamate liigade otseülekanded täna peaaegu jätkusuutlikult majandatud.



Kas ülekannet tehakse sulle või reklaamijale?


Kui on selge, kas sina vaatajana oled silmapaar mida müüa või see, kes teenuse eest maksab muutub tegelikult ka kogu ülekande loomise filosoofia. Sest ühel puhul vastutatakse ju ainult maksja ees, et tema reklaam oleks näidatud, ent kui maksja on spordifänn, siis on ka ülekande

tootjal selge kohustus seista just nimelt fänni huvide eest.



 
 


Tasulise spordiülekande vaatamise eelise


Spordivõistluste otseülekannete vaatamine on suurepärane viis spordifännidele põnevate spordivõistluste jälgimiseks, olgu need lähedal või kaugel. Tasuliste piletite ostmine aitab aga sporti arendada ja sportlasi toetada. Seetõttu võib sinu panustatud viiekas olla aga kasulik ennekõike spordifännile endale.




Faktid ehk kuidas kõik osapooled vaatamisest võidavad:

  • Sport.television.ee maksab välja 75% piletimüügitulust ülekande tootjale, kes omakorda jagab seda korraldaja/klubide/alaliitudega

  • Sport.television.ee portaal ei lisa omaltpoolt ühtegi reklaami mitte ühelegi ülekandele. Nii on olnud ja nii jääb, sest ainult nii teame kindlalt, et meie vaataja on meie klient.

  • Sport.television.ee ei paku subscription (igakuiste püsimaksetega) teenust, sest me ei taha vaatajale põhjustada kulusid, kui tal ei ole huvi vaatamise vastu.

  • 2022 aastal edastas sport.television.ee üle 1000 Eesti spordivõistluse otseülekande. Ülekannete arv kasvab iga-aastaselt.

  • Sport.television.ee on lisaks platsialadele (korvpall, võrkpall, saalihoki, jäähoki) edastanud bowlinguvõistlusi, freestyle suusatamist, autosporti, motosporti, iluvõimlemist, fitnessi, e-sporti ja ka teatejooksu läbi Eesti.


 

Kui sinagi soovid sporti toetada, siis leiad erinevate saalispordi võistluste ülekanded sport.television.ee portaalist. Kui sa ei saa võistlusi jälgida reaalajas, siis on sul alati seda võimalus teha ka järelvaatamise abil. Sina valid aja ja koha, millal vaadata saad. Ostes pileti, toetadki sporti!


bottom of page